Manhattan med Central Park (bild Wikipedia)


Nu har vi bokat flyg till New York i April då Camilla fyller år. 10 dagar blir vi borta och det ska bli grymt kul eftersom jag visserigen har varit i USA förut, men inte i The Big Apple. Frågan är vad man ska rikta in sig på förutom de sedvanliga sevärdheterna? Shopping står förstås på schemat, jazzklubb likaså samt kanske någon guidad lite udda tur som typ "Seinfeldbusstur" eller "Sex & The City-tur" om det fortfarande finns.
Vi ska också försöka lämna Manhattan och kanske rent av ta någon utflykt utanför New York.
Är det någon som har några bra och kanske udda förslag så välkomnas det.

3 kommentarer

Hendrik Zeitler

22 Dec 2011 19:25

Inte alls udda, men Ellis Island missas ändå av många och är väldigt sevärt. Sen ska ni säkert till hipsterstadsdelen Williamsburg, men om ni inte hade avsikten än kan jag absolut rekommendera det. I NY finns bland alla museer och gallerier Dia Center for contemporary art – som dock även har en filial en bra bit norr om stan, Dia Beacon. Kort fast spännande tågresa och väldigt, väldigt intressant ställe. Kul att komma ut från stan och att se alla dessa monumentala konstverk! Obs, udda öppettider, kolla innan! http://www.diacenter.org/sites/main/beacon

Trevlig resa!

Mia Lorentz

01 Jan 2012 22:07

Ni kan väl komma hit på middag snart så pratar vi gärna NY! Minna har frågat efter dig en del, så då slår vi två flugor.

Pelle

01 Jan 2012 22:33

Bra idé Mia! Jag hörde av Camilla att Minna pratade om jag var "en cool kille" :-) Det lever jag fortfarande på.

Camilla hör av sig så hittar vi en dag. Förslagsvis en onsdag eftersom det är enda dagen jag är ledig under hårtarbetande januari.

Kommentera

Publiceras ej