Som jag nämnde för en vecka sen så kunde jag inte motstå att beställa ett par Hunterstövlar till. Jag har ju sen tidigare ett par svarta som jag har använt vansinnigt mycket under vintern eftersom de är bland de skönaste skor/stövlar jag har haft och dessutom är trendigt snygga.
Kanske är det lite vågat att som kille ha ett par röda gummistövlar men å andra sidan: vem bryr sig?
Jag tycker det är snyggt och coolt och kommer helt säkert använda de här lika mycket som de svarta. Sen får de mest konservativa säga vad de vill om det. Grejen är ju dessutom att man inte ens ser de vanliga svarta Hunterstövlarna bland killar. Fast å andra sidan så verkar ju de flesta grabbar i Sverige rätt likriktade och tråkiga modemässigt.
Leveransen från Hunter i England var lika snabb som förra gången (c:a fem dagar innan Posten kom och vill köra ut dem). Nu var jag inte hemma när de knackade på dörren (eftersom de gör det helt utan förvarning) och fick därför invänta en avi, vilket tog en dag extra men ingen fara med det.
Ikväll var det dags för ett ordentligt stretchingpass där (nästan) varje del av kroppen fick en genomkörare. Totalt blev det 60 minuter.
Förutom det så blev det förstås den sedvanliga vardagsmotionen cykel till och från jobbet (c:a 60 minuter). Idag var det lite kallare än vanligt och framför allt halt, så det gäller att dels ta det lugnt i kurvorna och definitivt att använda cykelhjälm.

Styrketräning hantlar (5x10 reps):
Bicepscurls
Koncentrationscurls
Handledscurls (underarmar)
Omvända handledscurls
Enarmspullovers (triceps)
Dips (triceps)
200 chrunches (mage)

 

Efter styrketräningen så blev det en cykeltur. Den första sen förra veckan i och med att jag har haft punka igen, den här gången var det en liten glasskärva i framdäcket. I eftermiddags lagade jag den dock så det var skönt att ge sig ut på en kvällstur på dryga 2 mil (c:a 55 min).