Bild från ILVA.se


Jag berättade ju igår om det nya soffbordet som vi beställde på ILVA för ett tag sen och som vi ska ha till det nya sofftyget som kom igår. Bordet heter Pauli och kostar 2.499:- (ordinarie pris 4.190) och är riktigt 70-talsinspirerat med sin vita skiva och framför allt metallunderredet med kryssfot. På lördag ska vi hämta det och då är vardagsrummet komplett.
Vardagsmotion:
Diverse cyklande (bl.a. ut till Fosie och hämta ett paket)
Totalt 37 km
Träning:
Löpning 7,1 km (33:40)
En tur hemifrån och utmed Ribban. Stenhård motvind åt ena hållet och lika hård medvind åt andra hållet.
Idag var jag då och hämtade den efterlängtade soffklädseln till vår SIR-soffa från Njudex. Vi hade beställt direkt från levereantören eftersom jag själv jobbat med dem i några år. Soffan är snart 10 år gammal, men helt felfri i både stomme och plymåer, så den kommer vi att kunna ha många, många år till. Däremot så kände vi att det var dags att gå från det ursprungliga ljusa tyget till ett lite "murrigare" 70-talstyg med lite struktur i.
Upp från källaren kom också då den gamla fina linneryan från Svängsta (kvalitet som inte går att köpa för pengar idag).
Den nyinköpta gula plastfåtöljen från Åhléns gjorde sig dessutom fint mot ryan och den gula Bumlingen i taket. Och Laminofåtöljen i oljad ek kanske är uttjatad men den är ändå en klassiker som passar till allt.
Nu är det bara det vita soffbordet med kryssfot i metall som saknas för att allt ska bli komplett. På Lördag ska det hämtas på ILVA.