Jag tar ju försiktigt med löpningen p.g.a. de gamla skadorna men försöker ändå köra ett försiktigt pass i veckan och idag kände jag att det var läge att ta en liten runda efter jobbet, så det blev 5 km i det soliga men lite blåsiga kvällsvädret. Tiden är oväsentlig eftersom jag tar det det lugnt men ifall någon vill veta så tog femman 22:40.


Dagens träning, 5k,
 
Måndag och en ny vecka med lite arbete (bland annat den tråkiga bokslutsinventeringen imorgon) men också roliga grejer som träning. Startade veckan med ett morgonpass på HTA Kockum och värmde upp med cykel dit (5 min) och sen rephoppning några minuter för att få upp pulsen och bli varm.
Sen blev det program #2:

Benspark i maskin (framsida lår) 2x15 reps
Benspark i maskin med ett ben i taget (2x15 reps) halva vikten
Lårcurls i maskin (baksida) 2x15 
Squats på balansbollen (stabiliseringsövning för bl.a. knän) 2x20
Utfall på balansbollenbollen (stabiliseringsövning)  2x20
Liggande benlyft åt sidan (baken/höften lårets utsida) 2x20 
Liggande tricepspullovers med hantlar 2x15
Dips mot bänk 2x15
Stående bicepscurls med hantlarna lodräta 2x15
Vanliga bicepscurls 2x15

Sen körde jag den "egna" övningen explosivia stillastående hopp från golvet upp på Stepbräda. Avstånden var c:a 150 cm och jag körde 3x10 hopp. En bra explosivitetsövning som jag förhoppningsvis kommer att kunna ha nytta av när jag i höst ska försöka försvara mitt SM-guld i höjdhopp på veteran-SM som går av stapeln i Gävle. Den här gången ska jag dessutom vara mer förberedd genom att faktiskt ha tränat just lite hopp- och explosivitet.

Avslutade med att köra en tusing i roddmaskin i ett hyfsat men inte utmattande tempo (3:44). Och nu blir det som vanligt cykel till jobbet (c:a 20 km T.o.r.)
Dagens träning, kockum fritid, styrketräning, rodd,
 
Igår (27 april) släppte mitt band (Donkeyshot) en ny låt som heter My Life On TV i samband med vårt 10-årsjubileum på Victoriateatern (som för övrigt blev en fantastisk spelning). Vi har valt att försöka sprida låten så mycket som möjligt, så här kommer en länk där ni fritt får ladda ner den och dessutom har fria händer att sprida så länge den inte används i kommersiellt syfte eller utan att ange upphovsperson/artist.

http://www.donkeyshot.nu/mylifeontv

Ni kan även lyssna på den på Soundcloud (framöver kommer den ockås att finnas på Spotify som även låtarna från våra tre tidigare album gör).

https://soundcloud.com/pelleh/my-life-on-tv

Artist: Donkeyshot
Music & Lyrics: Camilla Jonasson
Produced by: Anders Nordgren

Donkeyshot, My Life On TV,