Jobbade till kl 17 idag så jag gick direkt ner till Dojon som ligger ett stenkast från vårt huvudkontor. Som oftast på fredagarna så är det inte så jättemånga som tränar men vi var i alla fall åtta stycken inkl Sensei Milo.
Svetko höll i uppvärmningen med en klassisk gammaldags karatestretch och förstås lite Flow Fit.

Resten av passet ägnades åt Te no kata tillsammans med en partner, och idag fick jag köra med den duktige Erik som uppmärksammade mig på ett par saker som jag får ta med mig hemma och öva på. Bl.a. så har jag en tendens att gå ner lite för djupt och i viss mån även för brett i mina ställningar, vilket leder till att jag får problem att få stabilitet på knäna som har en tendens att falla inåt i vissa lägen.


 
 
Jag tycker egentligen inte att Indoor Walking är världens roligaste träningsform men i och med att det trots allt är en rätt bra och skonsam träning samt att man kan köra passet utan kostnad genom jobbet så brukar jag ändå försöka vara med de veckor det funkar (och det brukar vara de flesta veckor).
Att IW inte är en så jättepoppis träningsform (åtminstone inte på min arbetsplats) bevisas ju av att det oftast bara är 5-6 stycken som är med.
Idag var vi sex stycken (typ samma personer varje gång) som under ledning av intsruktör Pernilla på Forum tog oss igenom de 45 minuterna.
Efteråt är det ändå rätt skönt, så jag kommer att fortsätta att köra terminen ut.


 
 
Idag var det dags för det första passet med det nya bältet som jag fick i söndags, och det kändes förstås extra roligt med lite fin färg mot den vita dräkten.
På plats utöver mig var tio andra som under ledning av Andreas värmde upp och gjorde lite övningar samt några stycken Naihanchi med olika intensitet innan Sensei Milo tog över och fokuserade på Te No Kata med partner. Som många gånger tidigare så körde jag ihop med Dariusz, vilket jag tycker funkar jättebra.

Ja, just nu känns det riktigt kul med karaten, i synnerhet när man fått ett bevis för att man gjort framsteg under hösten.