Stod ju över cirkelträningen med jobbet igår eftersom jag blev så sjukt löpsugen men idag var jag på plats på Forum för ett Indoor Walking-pass på crosstrainern. Idag hade vi en vikarierande instruktör, vilket var rätt kul eftersom det trots allt blir ett lite annat upplägg. Inget ont om det som vår ordinarie passledare har men det är alltid kul med en liten avstickare från det vanliga passet. Dessutom så gillade jag musiken bättre med en hel del hårdrock bland låtarna (bl.a. Judas Priest och Rammstein). 

Nu är det dags för en annan form av träning: repa med bandet och lite trummande ett par timmar. Bandet är ett nytt hopkok och vi är förhoppningsvis spelfärdiga till våren med ny egen musik. Ses på en scen nära dig under nästa år.
 
Så här lättklädd var jag inte idag (bilden är från i somras)
 
Borde egentligen köra karate ikväll och jag borde ha kört cirkelträning med jobbet i eftermiddags men just nu har jag fått ett återfall när det gäller löpningen, så just nu är jag bara sugen på att springa och ingenting annat. Skälet till det kan förstås vara att det på sistone har gått bra löpmässigt, jag har helt enkelt inte haft några känningar i vaderna och jag har alltså kunnat släppa loss lite när jag varit ute. Då blir det roligt och annan träning får stå tillbaka för en stund.

Idag kände jag för att köra trean i Pildammsparken så jag började med att "powerwalka" dit (c:a 3 km), vilket tog ungefär 25 minuter. Väl framme så mjukade jag upp lite och gav mig sen iväg och det kändes lätt på en gång. Målet var att köra tempoträning, alltså att köra varvet i det tempo som jag har som mål att springa milen på nästa år vilket betyder sub 4-tempo (under 40 på milen).
Trean i Pildammsparken är för att vara exakt 2,9 km så med andra ord så var målet att ta mig runt på under 11:36 (som är lika med 4-tempo). Jag kom imål på 11:32 så det kändes skönt, och det finns mer att ge för det var lite hinder på banan p.g.a. stormen som drog ner tempot på ett par ställen.

När jag sprungit varvet så fortsatte jag direkt att gå och gick i en dryg kilometer innan jag sprang ytterligare knappt 1500 meter i ett hyfsat tempo. Avslutade med att gå de sista 5-600 meterna hem.

Imorgon ska jag i alla fall köra Indoor Walking på Forum med jobbet.


 
 
Dagens skor är tillbaka för en dag och idag är det inköpen från förra hösten som får följa med ut på stan. Märket är det holländska Blackstone och jag köpte dem på King Size skor som ligger ute i Arlöv och som är en butik som specialiserat sig på större storlekar för fullvuxna män (och kvinnor för den delen). De är rätt stora i storleken, vilket innebär att det räckte med 47 för min del (oftast har jag 48).
Priset var ganska precis 2000:- men så är det också en jäkligt bra kvalitet som jag räknar med att ha i många år.