Som jag nämnde igår så skulle vi ha ett litet Fuck Cancer-event med jobbet idag, så vi samlades ute i Bulltofta för att gå, lunka eller springa 5 km-slingan och därefter grilla och skänka en slant till hjälp mot Cancer (en slant som sedan företaget dubblar). 
Tyvärr blev vi inte jättemånga. Tror vi var 13-14 stycken och med tanke på att vi är över 130 anställda så är det rätt bedrövlig uppslutning, i synnerhet med tanke på ett sånt här angeläget ändamål. Jaja, skänka pengar kan man ju göra ändå så vi får hoppas att folk gör det på andra sätt.

I vilket fall som helst så är det alltid trevligt att träffas utanför jobbet och utan uniformen. Själv valde jag att springa femman. Inte för att göra någon märkvärdig tid men för att kort och gott ta det som ett vanligt träningspass. Luften var frisk och perfekt för löpning, så jag tog mig runt i ett tämligen behagligt tempo på 21:40. Har varit lite tung i cardioträningen de senaste veckorna men idag kändes det väldigt bra att jag ändå höll 4:20-tempo och det utan att ont i vaderna.

Utöver sjäva löpningen så cyklade jag till och från Bulltofta, c:a 16 km fram och tillbaka. 
 
 
Förra måndagen så kom jag hem efter jobbträningen och så fort fru C. såg mig så sa hon "Men vad har hänt?". "Vaddå?" sa jag.
"Du är ju världens blåmärke under ögat".
Jag fattade ingenting eftersom jag inte visste att jag slagit emot något men när jag gick ut och kollade i spegeln så såg jag ett enromt blåmärke under vänster öga. Fattade dock inte alls varifrån det kom men efter lite expertoshjälp så kom vi fram till att det med all sannolikhet inträffade när vi körde liggande tricepspullovers med stång och där jag måste ha slagit i stången lite lätt mot näsryggen.
Eftersom det inte finns utrymme för att bildas blåmärke där så brukar effekten bli att det istället blir ett blåmärke i närheten av ögonen.

Idag var det dag för body pump igen men den här gången var det inte några tricepspullovers :-)
Mitt blåmärke finns fortfarande kvar men har minskat en aning i omfång.

Dagens pass leddes som vanligt av vår fantastiska instruktör Pernilla på Forum och själv körde jag på rätt hårt som vanligt men softade lite på vikterna på ett par övningar. Drog ner till 35-40 kg på frivändningar med press och körde med betydligt lättare vikter på axelseten i slutet. Inledde dock med vanliga vikter på stången men efter ett tag så var jag så tung att jag kände att jag helt enkelt var tvungen att minska lite.
Man måste få ta det lite lugnare ibland och inte köra max jämt.

Ett par av seten var dock riktiga killer-sets, bl.a. de liggande bröstseten som verkligen sög musten ur en. Kommer säkert känna en del imorgon.

För övrigt så är det dags för vårt årliga Fuck Cancer-arrangemang på jobbet imorgon då vi, precs som förra året, samlas (de som vill och kan) ute i Bulltofta för att gå/lunka/springa femman och därefter grilla. Samtidigt så kan vi skänka en slant som sedan företaget kommer att dubblera.
Jag är inte i världens bästa löpform just nu, utan har varit lite seg på sistone men kommer väl ändå att försöka springa runt. Tiden är egentligen oväsentlig men förra året gjorde jag 21:50, så jag får väl rikta in mig på det i alla fall.

Det roligaste är ändå att umgås lite utanför det ordinarie jobbet och ha kul.
 
 

Händer med jämna mellanrum att det är svårt att ladda upp bilder på blogg.se. Både idag och i förrgår så har jag inte lyckats få upp nya bilder, så vi får nöja oss med Forum-loggan så länge. Synd! Kanske läge att byta bloggportal?

Idag var det cirkelträning med jobbet men inte jättemånga var på plats. 7-8 st var vi om jag inte minns fel.
Själv har jag varit lite seg de senaste dagarna så jag körde inte på jättehårt men varierade lite på de olika stationerna och la lite extra fokus på explosiva box jumps där jag la upp viktplattor på "boxen" för att få upp det hela en bit över metern (tror det landade på 106 cm). Hade kunnat köra på ännu högre men eftersom det är lite lågt i tak så vågade jag inte lägga på mer (dessutom så var det ont om viktplattor kvar).

Har både film och bild på hoppen men tyvärr kan jag inte ladda upp något av det.