Förra måndagen så kom jag hem efter jobbträningen och så fort fru C. såg mig så sa hon "Men vad har hänt?". "Vaddå?" sa jag.
"Du är ju världens blåmärke under ögat".
Jag fattade ingenting eftersom jag inte visste att jag slagit emot något men när jag gick ut och kollade i spegeln så såg jag ett enromt blåmärke under vänster öga. Fattade dock inte alls varifrån det kom men efter lite expertoshjälp så kom vi fram till att det med all sannolikhet inträffade när vi körde liggande tricepspullovers med stång och där jag måste ha slagit i stången lite lätt mot näsryggen.
Eftersom det inte finns utrymme för att bildas blåmärke där så brukar effekten bli att det istället blir ett blåmärke i närheten av ögonen.

Idag var det dag för body pump igen men den här gången var det inte några tricepspullovers :-)
Mitt blåmärke finns fortfarande kvar men har minskat en aning i omfång.

Dagens pass leddes som vanligt av vår fantastiska instruktör Pernilla på Forum och själv körde jag på rätt hårt som vanligt men softade lite på vikterna på ett par övningar. Drog ner till 35-40 kg på frivändningar med press och körde med betydligt lättare vikter på axelseten i slutet. Inledde dock med vanliga vikter på stången men efter ett tag så var jag så tung att jag kände att jag helt enkelt var tvungen att minska lite.
Man måste få ta det lite lugnare ibland och inte köra max jämt.

Ett par av seten var dock riktiga killer-sets, bl.a. de liggande bröstseten som verkligen sög musten ur en. Kommer säkert känna en del imorgon.

För övrigt så är det dags för vårt årliga Fuck Cancer-arrangemang på jobbet imorgon då vi, precs som förra året, samlas (de som vill och kan) ute i Bulltofta för att gå/lunka/springa femman och därefter grilla. Samtidigt så kan vi skänka en slant som sedan företaget kommer att dubblera.
Jag är inte i världens bästa löpform just nu, utan har varit lite seg på sistone men kommer väl ändå att försöka springa runt. Tiden är egentligen oväsentlig men förra året gjorde jag 21:50, så jag får väl rikta in mig på det i alla fall.

Det roligaste är ändå att umgås lite utanför det ordinarie jobbet och ha kul.
 
 

Kommentera

Publiceras ej