Japp, morgoncardio, inte morgon cardio. Ett ord, inte särskrivet. OK?
 
Men det var inte särksrivningar jag skulle tala om, utan istället det unika faktum att jag idag gick upp kl halvsju för att ge mig ut på lite morgonträning. Jag vill ju komma tillbaka i riktigt bra cardioform, och om jag ska det så måste jag nog börja lägga in lite pass på morgonen även om jag har vansinnigt svårt för det.
inte ens på den tiden när jag tävlade så körde jag morgonträning i någon större utsträckning.
 
idag tog jag mig i alla fall upp för en cykelrunda på 60 minuter. Jag vet att det finns folk som kan gå rätt upp och träna utan att i stort sett äta något men det funkar inte för mig, så jag tog en skål yoghurt med müsli samt lite juice innan jag gav mig ut eftersom min kropp inte är inställd på att gå på fettförbränning (plus att jag inte har så mycket fett, hehe). 
För min del behövs det kolhydrater även om det förstås går att anpassa kroppen till annat. Det har jag dock inget intresse av eftersom jag gillar kolhydrater och vill fortsätta med det.
 
Nu återstår att se om jag kan köra morgonträning i alla fall ett par gångerni veckan för att få lite extra konditionsträning.
Jag har försökt förr men misslyckats.

Kommentera

Publiceras ej