Bild från HTA gym's FB-sida
 
Jag har haft lite smärre skadeproblem de senaste veckorna. Jag har ju nämnt att jag haft lite känningar i baklåret, vilket gjorde att jag låg lågt med löpningen en period runt årskiftet. Nu har jag kommit igång lite lätt igen med löpningen och det känns ok så länge jag tar det lugnt.

Samma sak gäller höger arm där jag också har haft lite mindre smärtor. Av det skälet så har jag varit lite hämmad när det gäller den rena styrketräningen eftersom rätt mycket man gör involverar armarna. Jag har också legat lågt med rodden då det blir en viss belastning på armarna i vissa lägen.

Idag var jag i alla fall tillbaka i roddmaskinen för att femma där jag ville känna efter hur det skulle kännas i armen. Körde på motstånd 7 och rodde in på 18:59 utan att det kändes något i armen eller ens kändes speciellt jobbigt.
Gick därför över till löpbandet direkt efteråt och körde en femma där också men i försiktigt tempo eftersom jag sprang milen igår.
Satte hastigheten på 13 km/h som jag sen körde på hela vägen och sprang in på 23:15. Jag är stolt över mig själv att jag klarade av att ta det lugnt.

 

Kommentera

Publiceras ej