Som jag nämnt förut så är jag ingen soldyrkare. Visst tycker jag det är trevligt när det är varmt och gott men jag  tycker lika mycket om när det är regnigt. Jag har inget behov av att ligga och pressa på en strand mitt på dagen och ligga som en packad sill tillsammans med ett gäng blekfeta svenskar. Jag kan lika gärna sitta inne mitt på dagen när det är högsommarvärme (som det tack och lov inte har varit så mycket av i sommar). Många tycker väl att man är lite udda när man har den här inställningen men faktum är att jag verkligen vantrivs när det är 30 grader i skuggan, helt uppriktigt!
Man ska ju också komma ihåg att runt om i världen i varma länder så håller sig många inomhus mitt på dagen och kommer ut på kvällen (det är mer min livsstil). Samtidigt så tycker de med all säkerhet att vi svenskar som besöker deras länder och ligger och steker på en strand kl 12 på dagen är jäkligt märkliga. Jag håller med!

Vi fick några dagar av sommarvärme även i Sverige förra veckan men nu är vi tillbaka till det opålitliga vädret där det ena sekunden är sol för att i nästa ögonblick övergå till att ösregna. För min del är det helt OK, det gäller bara att gardera sig med regnkläder när man cyklar till jobbet och det har jag inget emot eftersom jag får tillfälle att använda några av Hunterstövlarna samt den nya regnkappan frånb Didrikssons. Man vill ju vara snygg även när det regnar.

Hunter, Hunterstövlar, Hunters, Didriksson, Didrikssons, regnkappa, gummistövlar,