Har ju glömt att nämna att vi tog en tur över till Köpenhamn i lördags (tar ungefär 22 minuter med tåget från centrala Malmö där vi bor till centrala Köpenhamn). Vi softade mest runt på Pisserenden och Vesterbro. Däremot så gick vi inte speciellt mycket på Ströget mer än någon bit här och där. Bl.a. så var vi inne på Cos (ägs av HM) som har rätt snygga baskläder med lite roligare detaljer och bättre kvaliteter än HM:s vanliga sortiment, prislappen är förstås då också avsevärt högre men det är det värt när man hittar grejer man gillar.
Sprang på en typ sweatshirt med skinndetaljer, eller rättare sagt skinn på hela bröstet och ett par tunna bomullsbyxor som har lite mysplaggskänsla men ändå så pass dressade att de funkar i andra sammanhang än framför TV:n. Även här lite kul detaljer med blixtlås nertill på benen och snöre i midjan (inget blixtlås eller knappar).

Prislappen 590 danska för byxorna och 750 för tröjan.

Tröjan är grym till ett par jeans och byxorna kommer funka bra i sommar till en snygg t-shirt och ett par färgglada sneakers men vill man vara riktigt monokrom (som ju är grejen i år) så har man plaggen tillsammans.

På kvällen gick vi en runda på Istedgade, tog en drink på en bar och avslutade med god pakistansk mat.


 
Sweatshirt, skinndetaljer, Cos,