Även idag blev det en sväng på cykeln och som vanligt ingen jätterunda men i alla fall 40 km som den s.k. Toruprundan är som jag kör då och då. Tyvärr tar det ju alltid ett bra tag innan man tagit sig ut ur stan eftersom jag måste från Västra Hamnen längst västerut ut till Toftanäs som ligger typ längst österut innan det blir fritt blås utan trafikljus och korsningar. 

Eftersom jag startar klockan redan när jag åker hemifrån så blir genomsnittstempot rätt lågt (under 30 km/h) men väl ute så ligger jag vanligtvis på över 30 km/h. Ingen speciellt snabb hastighet på en racer men jag kör med vanliga löparskor för frihetens skull och alltså inte med cykelskor, dessutom så har jag inte samma förmåga att ta mig ut som cyklist som jag kan när det gäller löpning och rodd som jag helt klart är bättre på.

Men skitsamma. Jag gillar att cykla och jag gillar att ta det relativt lugnt. Ska man cykla snabbt så måste man nästan vara flera som cyklar tillsammans och hjälps åt i vinden men jag gillar att träna ensam och har alltid gjort det.

För övrigt så är det en rätt fin runda. I synnerhet när man kommer ut till Bokskogen och Torup med sina slingriga och backiga vägar.