Det var nog flera veckor sen som jag var med och körde cirkelträning med jobbet men idag var jag tillbaka på brottsplatsen för ett 45-minuters cirkelträningspass under ledning av PT Niclas på Forum. Som vanligt på måndagarna så var det rätt många som var på plats men inte fler än att det blev ett bra flyt mellan stationerna, vilket kändes bra. Jag är mest inne i min egen träning men så vitt jag kunde se så körde de flesta på bra, vissa bättre än andra men alla verkade köra efter sin förmåga. Oavsett vilket så är det roligt att folk faktiskt utnyttjar den fina förmånen vi har med att kunna träna på arbetstid.

Själv hade jag ju cyklat 2 mil och kört lite rephoppning tidigare på dagen men cirkelträningen gick ändå bra och det var kul att vara tillbaka. La lite extra fokus på de fria vikterna (skivstången) där jag körde frivändningar med press och lite marklyft med lättare vikt (c:a 70 kg) samt en del kettlebells där Niclas visade mig ett etxramoment som jag kunde lägga in på en av övningarna. Bra!

Efteråt körde jag lite lättare cardio för att varva ner i form av 1000 meter rodd i lugnt tempo (4 min blankt) och avslutade sen med 10 minuters rephoppningslek där jag provade lite olika saker för att utveckla min rephoppning.
Cirkelträning, rodd, hopprep, rephoppning,