Normalt sett på torsdagarnas jobbträningspass den här terminen så har vi kört cirkelträning men av olika skäl så kommer vi fram till jul istället lägga in lite cardioträning i form av indoor walking, vilket vi körde hela förra hösterminen. Passet leddes av Maria som också brukar hålla i onsdagarnas HIIT-klass, så just nu skulle man kunna säga att hon har blivit vår huvudinstruktör.
Jag har sagt det förr; överlag är alla instruktörer som vi har och har haft på Forum mycket bra. De har förstås alla sin egen stil men det är ju just det som gör det hela lite roligare. 

Vi var idag 10 st på passet som svettades på i 45 minuter. Själv körde jag på hyfsad men inte maximalt idag. Var lite sliten efter gårdagens HIIT, rodd och inte minst spinningen.

Efter passet körde jag lite frivändningsteknik med 60 och 70 kg på stången. En del av lyften kändes bra och på ett par av dem fick jag till det riktigt bra. Kändes direkt hur mycket lättare det fick när tekniken sitter hyfsad. Nu gäller det bara att hitta den där känslan på varje vändning. Det är då lyftet kommer!
Provade på 80 kg men det gick inte idag. Var nog lite sliten.

Fortsatte med knäböj med 80 kg där jag gick ner till 90 grader och sen arbetade jag mig upp till 110 kg men där gick inte ner lika djupt för det klarar inte mina knän.

För att riktigt köra slut på benen så körde jag runt 60-70 explosiva box jumps på 80-108 cm.

Avslutade hela rubbet med 5 minuters rephoppning. Ett blandad pass som jag var nöjd med.