Bild hämtad från www.mmsports.se
 
 
Har gått och spanat lite på en funktionell, tuff och lite sportig jacka nu till vintern och hittade häromdagen en modell från Better Bodies som såg intressant ut. Så idag var jag inne på MM Sport på Djäknegatan här i Malmö och provade den. Kändes bra, så jag köpte den eftersom de nu hade specialpris på den (1.119:- mot normala c:a 1.499:-)
Var lite osäker på storleken eftersom jag spontant tyckte den var lite stor men det är ju så den är i modellen. OK, på en grov bodybuildersnubbe så sitter den väl lite tajtare. På mig blir det lite mer bomber-jacka över det hela men efter att ha provat den hemma och dessutom varit ute och gått med den i 40 min så har jag bestämt mig för att den känns kanon. 
Jag kommer att behålla den och ser fram mot att det ska bli en kall vinter för i den här lär jag inte frysa. Finns ju dessutom utrymme att ha en hoodie under.

Fick för övrigt fin hjälp av PT Nettan som jobbar på MM Sport. Kul att träffa henne nu när hon inte längre håller i något av våra jobbträningspass på Forum.

Som sagt så var jag ute på en power walk eller ska jag kanske kalla det snabb promenad? 5,2 km gick jag och det tog 43 minuter. Fortsätter veckan ut att ta det lågintensivt med träningen.