Som jag nämnde igår så skulle vi ha ett litet Fuck Cancer-event med jobbet idag, så vi samlades ute i Bulltofta för att gå, lunka eller springa 5 km-slingan och därefter grilla och skänka en slant till hjälp mot Cancer (en slant som sedan företaget dubblar). 
Tyvärr blev vi inte jättemånga. Tror vi var 13-14 stycken och med tanke på att vi är över 130 anställda så är det rätt bedrövlig uppslutning, i synnerhet med tanke på ett sånt här angeläget ändamål. Jaja, skänka pengar kan man ju göra ändå så vi får hoppas att folk gör det på andra sätt.

I vilket fall som helst så är det alltid trevligt att träffas utanför jobbet och utan uniformen. Själv valde jag att springa femman. Inte för att göra någon märkvärdig tid men för att kort och gott ta det som ett vanligt träningspass. Luften var frisk och perfekt för löpning, så jag tog mig runt i ett tämligen behagligt tempo på 21:40. Har varit lite tung i cardioträningen de senaste veckorna men idag kändes det väldigt bra att jag ändå höll 4:20-tempo och det utan att ont i vaderna.

Utöver sjäva löpningen så cyklade jag till och från Bulltofta, c:a 16 km fram och tillbaka.