Eftersom det sannolikt inte blir något träningspass imorgon nyårsafton så får kvällens pass ses som årets allra sista träningspass.
I huvudsak blev det cardioinriktat även om både rephoppning och rodd innehåller flera andra ingredienser såsom t.ex. styrka och koordination.
 
Inledde med totalt c:a 20 minuters rephoppning, följt av lite frivändningsteknik. Har ju tappat en del på frivändningarna under senhösten. Gjorde 90 kg i våras och var på väg mot 100 men där är jag inte på långa vägar just nu. Körde dock några reps på 80 idag plus lite teknik på 60 och 70. Problemet som jag har och som hämmar mig är att mina knän inte tillåter för djupa knäböj, vilket innebär att jag aldrig kommer att kunna köra riktigt tungt på vare sig frivändningar, knäböj eller ens marklyft.
 
Jag har dock en rätt hyfsad explosivitet som gör att jag ändå ser 100 kg på vändningarna som ett realistiskt mål. Men eftersom jag inte kan gå ner djupt så gäller det att det går explosivt snabbt om det målet ska uppfyllas.
 
Avslutade, precis som igår, med rodd. Idag blev det 3000 meter på 11:10. En ok avslutning på träningsåret som jag tänkte sammanfatta i ett separat inlägg tillsammans men 2016 års mål.