Bild från Les Mills
 
Ja, idag var det då dags för att köra mitt första egna spinningpass ever. Faktum är att det inte bara var första spinningpasset, utan också första gruppasset.
I grunden föredrar jag ju att köra individuella pass med PT-kunder framför gruppträning. Samma sak gäller min egna träning där jag tycker det är roligare att träna ensam än i grupp men det är ju min högst personliga åsikt.

Men jag måste ändå säga att det var roligt att leda ett pass, så det kommer jag fortsätta med. Just spinning är ju dessutom väldigt fritt då man helt och hållet kan lägga upp sitt eget pass med sin egen musik. Just musiken är något som jag satsar lite extra på eftersom jag själv är musiker.
Jag föredrar bra pop, rock, disco and whatever som inte bara har en bra puls, utan också är melodisk framför musik där harmonierna kommer i andra hand och där det ofta bara handlar om drum n bass.

Smaken är ju förstås olika. Vissa gillar det sistnämnda, medan andra kanske föredrar den musik som jag kör. Återstår att se vilka som kommer på mina pass i fortsättningen.

Nu kör jag inte något mer i september eftersom jag ska på semester men i oktober kör jag tre lördagar i rad, så ni som har vägarna förbi Malmö då är välkomna.

Fick en del beröm av några efter passet, vilket förstås är jätteroligt. Speciellt när det gillar musikvalet.

 

1 kommentarer

Anonym

08 Sep 2015 08:38

Kul med spinning, längtar till jag kan göra det igen! Musiken är viktig tycker jag också, dina spinnare verkade nöjda :-) Grattis till din premiär!

Svar: Du är snart där igen så att du kan börja spinna. Kämpa på!
Pelle

Kommentera

Publiceras ej